Video

Op deze pagina vind je een aantal KOOPMANS-actievideo’s. Het is altijd moeilijk om video’s van hoge kwaliteit op zee te maken als alles in beweging is … maar voor zover wij het zien  zijn ze niet zo slecht!

Om video’s van het eigen jacht te bemachtigen is het belangrijk om goede vrienden te maken op andere boten en een tijdje samen te zeilen.

Reisdocumentatie DVD „Sailors Arrive!“

We hebben een dvd ontwikkeld over onze reis met de STORMVOGEL. Je kunt het kopen in boekhandels of online bij AMAZON. De dvd wordt geleverd in beide talen (Engels en Duits), je hebt 120 minuten nodig om alles te bekijken en hij kost 20 euro. Klik hieronder om de trailer te bekijken:

Video met zeilactie

Deze video is gemaakt in de Koraalzee vlakbij VANUATU en in de baai van Vigo in het noorden van Spanje. We houden erg van deze video omdat het de zeewaardigheid en de mooie vorm van de boot heel goed weergeeft. Bij beide aan de windse koersen was de hefkiel volledig omlaag, dus de diepgang van de STORMVOGEL was 2,7 meter.

 

Havenvideo Drone

Deze video toont STORMVOGEL in een kleine haven in Griekenland op het eiland Ikaria. Zeer mooie plaats, perfecte rust zodat we onze DJI-drone konden starten om het jacht vanuit een heel ander perspectief te laten zien

 

Fotofilm van Maupiti Island

De laatste video toonde niet echt de KOOPMANS 48, maar de shows laten zien waar je met de boot heen kan zeilen. Mogelijk zeilt U ook naar Maupiti, een klein eiland bij  Bora Bora ergens in de Stille Oceaan. U zult het geweldig vinden!

Volgende: geschiedenis.